• Suggesties Augustus en September 2019

    Voorgerechten

    Koude voorgerechten

    • Salade met artisjokken en gegrilde gambas met een vinaigrette van citroen en coriander
    • Tonijn mi-cuit met sesame zaad en mango
    • Tartaar van zalm en avocado

    Warme voorgerechten

    • Cassolette van scampi’s met gele curry en cocosmelk

    • Gegrilde steak van calamar op provencaalse wijze met zuiiderse groenten

    • Gegrilde reuze gambas met look en fijne kruiden

    Hoofdgerechten

    • Kabeljauwhaasje in lichte roomsaus met witte wijn en grijze garnalen en paddestoelen
    • Staartvis in een jasje van pancetta , prei en witte wijn saus
    • Kalfshaasje in een saus met shitaki en seizoen groenten
    • Piepkuiken met dragonsaus en bijhorende groenten
    • Paella Royal minimum 6 personen
    • Bouillabaise minimum 6 personen