Home
Menu
Aanbod naar bedrijven
Partners
Contact
FB
NL
FR
Voorgerechten
Koude voorgerechten
Vis
Ambachtelijk gerookte zalm (met garnituur)
Zalmtartaar, vinaigrette en basilicum
Duo van gerookte en gemarineerde zalm met vinaigrette saus
Tartare van zeebaars met avocado
Asiatische scampi & mango met zoetzure saus
Halve kreeft “belle vue” +/- 350 gr. met mini-tomaten, grijze garnalen en 3 sausjes
Viande
Traditionele foie gras met Sauternes en zijn garnituur van confijt
Carpaccio Agnus beef met parmesan en olijfolie
Vitello tonato
Tapas
Bord met 4 tapas
Bord met 6 tapas
Warme voorgerechten
Ambachtelijke kaas kroketten (2 stuks)
Ambachtelijke garnalen kroketten (2 stuks)
Scampi (6 stuks) met milde curry of knoflook boter of tomatenroomsaus
Gratin van Sint-Jacobsschelpen 3 stuks (in het seizoen)
Sint-Jacobsschelpen 3 stuks met romige champagnesaus of bospadestoelen (in het seizoen)
Tong filets op Oostendse wijze 2 stuks
Halve kreeft +/- 350 gr, champagne saus
Asperges op Vlaamse wijze (in het seizoen)
Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde appeltjes
Gebakken kalfszwezeriken in saus op basis van Trappist