• Voorgerechten

    Koude voorgerechten

    Vis
    • Ambachtelijk gerookte zalm (met garnituur)
    • Zalmtartaar, vinaigrette en basilicum
    • Duo van gerookte en gemarineerde zalm met vinaigrette saus 
    • Tartare van zeebaars met avocado 
    • Asiatische scampi & mango met zoetzure saus
    • Halve kreeft “belle vue” +/- 350 gr. met mini-tomaten, grijze garnalen en 3 sausjes
    Viande
    • Traditionele foie gras met Sauternes en zijn garnituur van confijt
    • Carpaccio Agnus beef met parmesan en olijfolie
    • Vitello tonato
    Tapas
    • Bord met 4 tapas
    • Bord met 6 tapas

     

    Warme voorgerechten

    • Ambachtelijke kaas kroketten (2 stuks)
    • Ambachtelijke garnalen kroketten (2 stuks)
    • Scampi (6 stuks) met milde curry of knoflook boter of tomatenroomsaus
    • Gratin van Sint-Jacobsschelpen 3 stuks (in het seizoen)
    • Sint-Jacobsschelpen 3 stuks met romige champagnesaus of bospadestoelen (in het seizoen)
    • Tong filets op Oostendse wijze 2 stuks
    • Halve kreeft +/- 350 gr, champagne saus
    • Asperges op Vlaamse wijze (in het seizoen)
    • Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde appeltjes
    • Gebakken kalfszwezeriken in saus op basis van Trappist