• Aanbod naar bedrijven

    Traiteur Remon biedt u alle mogelijkheden op maat aan, waaruit hieronder enkele standaard aanbiedingen:

    Ontbijtbuffetten of manden

    • Mini broodjes : sandwich of piccolo
    • Beleg: kaas, ham, zalm, salami, choco en huisgemaakte confituur
    • Mini koekjes: croissant, chocoladebroodje, suisse, ..
    • Fruitsapjes
    • Vers fruit, yoghurt, …

    Verrassingsbroden

    zie hoofdstuk verrassingsbroden op onze website

    Diverse degustatieborden “to share”

    • Koude visschotels met garnituur, sausjes en broodsoorten
    • Koude vleesschotels
    • Kaasschotels
    • Gemengde schotels (vis en vlees)
    • VIP-formule: vis, vlees, kaas aangevuld met kreeft, oesters en ganzenlever

    Meetings (koud)

    VIP Broodjes open of gesloten (5-6 per persoon)

    • Assortiment van open (2-zijdes belegd) gegarneerd met fruit of rauwkost
    • Assortiment van gesloten broodjes gegarneerd met fruit of rauwkost

    Meetings (warm)

    • Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert op maat uitgewerkt en naar ieders budget. geleverd naar uw wens op porseleinen borden of wegwerp

     

    Recepties

    Ons aanbod naar recepties toe kan volledig op maat en naar budget. Met of zonder materialen, met of zonder bediening. Te bespreken ter plaatse bij u of in onze zaak.

    Hieronder enkele suggesties als opstap naar een mogelijke samenstelling:

    Koude individuele gerechtjes

    • Involtini van Grisonvlees en Parmezan
    • Krokantje met zalm en guaqamolé
    • Macaron met ganzenlever
    • Scampi met mango en zoet zure saus
    • Sesam krokantje Patta Negra & Pecorino met truffel
    • “Finger” kreeftenmousse
    • Carpaccio St-Jacobsvrucht
    • Carpaccio Simmental rund
    • Brioche toast met eendenmousse, krab of grijze garnaal

    Rauwe groentenschotel met dipsaus

    • Wortel, selder, bloemkool, radijs, kerstomaat

    Warme individuele gerechtjes

    • Assortiment van hapjes traditioneel
    • Assortiment van Aziatische hapjes
    • Veloutés geserveerd in mini-bowls (per 12st)
      • Vissoepje
      • Vélouté van witloof en grijze garnalen
      • “Bisque” van garnaal
      • Erwtenroomsoep met gerookte hamsnippers
      • Asperge (seizoen)