• Kerstmis en Nieuwjaar 2020-2021

    Borrelhapjes

    • Assortiment warme huisgemaakte borrelhapjes (15 stuks)   €18,00
    • Assortiment van koude verrines  €3,00/st
    • Verrassingsbrood met 50 mini sandwiches  €80,00

    Soepen

    • Kreeftenroomsoep, stukjes kreeft met armagnac  26,00/L
    • Velouté van witloof en Sint-Jacobsvruchten  €18,00/L
    • Courgette roomsoep, chips patta negra  €18,00/L

    Suggesties (presentatie op schotel of bord)

    • ½ Kreeft “Bellevue” mini tomaat garnaal, cocktail en mayo +/- 350 gr  €30,00 pp
    • 6 Zeelandse oesters 0000 met oesterbrood  €23,00 pp
    • Ganzenlever, huisgemaakte uienconfituur met toast  €16,50 pp*
    • Tapas bord met gerookte zalm, ganzenlever, Mangalica ham, carpaccio van Sint-Jacobsvrucht, scampi mango, gerookte eendenborst  €20,00 pp*

    Warme voorgerechten

    • Kaaskroketten  €2,50/st
    • Grijze garnaalkroketten  €6,00/st
    • Stoofpotje van scampi, curry en kokosmelk €16,50 pp*
    • Gratin van Sint-Jacobsvruchten met champagnesaus  €18,00 pp

    Suggesties

    • ½ kreeft +/-350 gr op bouillabaisse wijze   €30,00 pp
    • 6 warme oesters met champagnesaus €18,00 pp
    • Sint-Jacobsvruchten (3) puree van broccoli met truffel €18,00 pp

    Hoofdgerechten vis

    • Tongfilets (3), puree, gevuld met kreeft, primeurgroenten, Sancerresaus €28,00 pp
    • Gegrilde jonge tarbot, puree, primeurgroenten, coulis van zeevruchten  €28,00 pp
    • Waterzooi van vis  €18,00 pp

    Hoofdgerechten gevogelte

    • Roulade van kalkoen gevuld met truffel, ganzenlever en fine champagne, primeurgroenten, gratin dauphinois (enkel Kerst) €20,50 pp
    • Eendenborst, appelsien en groene pepersaus, primeurgroenten €18,50 pp

    Hoofdgerechten wild

    • Hindenootje, Grand Veneur saus, appeltje met veenbessen, witloof, boschampignons, gratin dauphinois €26,00 pp
    • Fazant suprême op Brabantse wijze, witloof,  gratin dauphinois €21,00 pp

     

    *Waarborg: borden €3 — cassolette €10

     

    Hoofdgerechten vlees

    • Varkenshaasje Patta Negra, primeurgroenten, gratin dauphinois, kruidensaus €20,00 pp
    • Kalfsfilet puur Rossini, primeurgroenten, gratin dauphinois, truffelsaus €25,00 pp

    Hoofdgerechten vegetarian

    • Vegetarische roulade met gegrilde groenten €15,00 pp

    Hoofdgerechten voor de kleinsten

    • Ballekes in tomatensaus, puree €10,00 pp
    • Vol au vent, puree €10,00 pp

    Kaas- en vleesschotel

    • Kaasschotel (hoofdgerecht 300 gr), noten, gedroogd en vers fruit €16,00 pp
    • Kaasschotel (dessert 150 gr), noten, gedroogd en vers fruit €10,50 pp
    • Raclette met Zwitserse kazen uit het Walliserland (250 gr kaas: 40 gr Grizonvlees, 40 gr Tirolerspek, 40 gr Spianata salami) €28,00 pp
    • Gourmet – of fondue – of steengrill (350 gr) met bijhorende groenten €28,00 pp
    • Kalkoen gevuld of rauw dagprijs
    • Kapoen – rauw dagprijs

    Desserten

    Geleverd door Patisserie De Baere

    • Assortiment van kerststronken op bestelling
    • Nieuwjaarsharten (ijs en gebak) op bestelling

    Menu Kerstmis €44,00

    Courgette roomsoep, chips patta negra

    Ravioles gevuld met kreeft in kreefteroomsaus

    Kalkoenrollade gevuld met truffel, ganzenlever, fine champagne en bijhorende primeurgroenten, gratin dauphinois

    Kersttronk

    Menu Nieuwjaar €60,00

    ½ kreeft +/-350 gr op bouillabaisse wijze

    Velouté van witloof en Sint-Jacobsvruchten

    Hindenootje, Grand Verneursaus, appeltje met veenbessen, boschampignons, witloof, gratin dauphinois

    Nieuwjaarsdessert