Hoofdgerechten vlees
- Varkenshaasje Patta Negra, primeurgroenten, gratin dauphinois, kruidensaus €20,00 pp
- Kalfsfilet puur Rossini, primeurgroenten, gratin dauphinois, truffelsaus €25,00 pp
Hoofdgerechten vegetarian
- Vegetarische roulade met gegrilde groenten €15,00 pp
Hoofdgerechten voor de kleinsten
- Ballekes in tomatensaus, puree €10,00 pp
- Vol au vent, puree €10,00 pp
Kaas- en vleesschotel
- Kaasschotel (hoofdgerecht 300 gr), noten, gedroogd en vers fruit €16,00 pp
- Kaasschotel (dessert 150 gr), noten, gedroogd en vers fruit €10,50 pp
- Raclette met Zwitserse kazen uit het Walliserland (250 gr kaas: 40 gr Grizonvlees, 40 gr Tirolerspek, 40 gr Spianata salami) €28,00 pp
- Gourmet – of fondue – of steengrill (350 gr) met bijhorende groenten €28,00 pp
- Kalkoen gevuld of rauw dagprijs
- Kapoen – rauw dagprijs
Desserten
Geleverd door Patisserie De Baere
- Assortiment van kerststronken op bestelling
- Nieuwjaarsharten (ijs en gebak) op bestelling
Menu Kerstmis €44,00
Courgette roomsoep, chips patta negra
—
Ravioles gevuld met kreeft in kreefteroomsaus
—
Kalkoenrollade gevuld met truffel, ganzenlever, fine champagne en bijhorende primeurgroenten, gratin dauphinois
—
Kersttronk
Menu Nieuwjaar €60,00
½ kreeft +/-350 gr op bouillabaisse wijze
—
Velouté van witloof en Sint-Jacobsvruchten
—
Hindenootje, Grand Verneursaus, appeltje met veenbessen, boschampignons, witloof, gratin dauphinois
—
Nieuwjaarsdessert