• Kerstmis en Nieuwjaar 2019-2020

    Borrelhapjes

    • Assortiment warme huisgemaakte borrelhapjes (15 stuks)   €18,00
    • Assortiment van Aziatische borrelhapjes (12 stuks)  €18,00
    • Assortiment van koude verrines  €3,00/st
    • Verrassingsbrood met 50 mini sandwiches  €75,00

    Soepen

    • Kreeftenroomsoep, stukjes kreeft met armagnac  25,00/L
    • Velouté van bospaddenstoelen  €18,00/L

    Koude voorgerechten (presentatie op schotel of bord)

    • ½ Kreeft “Bellevue” mini tomaat garnaal, cocktail en mayo +/- 350 gr  €30,00 pp
    • 6 Zeelandse oesters 0000 met oesterbrood  €21,00 pp
    • Ganzenlever, huisgemaakte uienconfituur met Brioche  €16,50 pp*
    • Tapas bord met gerookte zalm, ganzenlever, Mangalica ham, carpaccio van Sint-Jacobsvrucht, scampi mango, gerookte eendenborst  €20,00 pp*

    Warme voorgerechten

    • Kaaskroketten  €2,50/st
    • Grijze garnaalkroketten  €6,00/st
    • Stoofpotje van scampi, zuiderse groenten in safraansaus €15,50 pp*
    • Gratin van Sint-Jacobsvruchten met champagnesaus  €16,00 pp

    Voorgerechten suggesties

    • Waterzooi van kreeft ½ +/-350 gr  €30,00 pp
    • 6 warme oesters met champagnesaus €18,00 pp
    • Sint-Jacobsvruchten (3) puree van artisjokken en knolselder, Sancerre saus €18,00 pp

    Hoofdgerechten vis

    • Tongfilets (3), puree, primeurgroenten, Kardinaalsaus €28,00 pp
    • Gegrilde jonge tarbot, puree, primeurgroenten, posteleinsaus  €28,00 pp

    Hoofdgerechten gevogelte

    • Roulade van kalkoen gevuld met truffel, ganzenlever en fine champagne, primeurgroenten, gratin dauphinois (enkel Kerst) €20,50 pp
    • Eendenborst, appelsien en groene pepersaus, primeurgroenten, gratin dauphinois €18,50 pp

    Hoofdgerechten wild

    • Hindenootje, Grand Veneur saus, appeltje met veenbessen, witloof, boschampignons, gratin dauphinois €26,00 pp
    • Fazant suprême op Brabantse wijze, witloof, gevulde appel, boschampignons, gratin dauphinois €20,00 pp

     

    *Waarborg: borden €3 — cassolette €10

     

    Hoofdgerechten vlees

    • Varkenshaasje Patta Negra, primeurgroenten, gratin dauphinois, kruidensaus €20,00 pp
    • Kalfsfilet puur, primeurgroenten, gratin dauphinois, truffelsaus €25,00 pp

    Hoofdgerechten vegetarian

    • Vegetarische roulade met gegrilde groenten €15,00 pp

    Hoofdgerechten voor de kleinsten

    • Ballekes in tomatensaus, puree €10,00 pp
    • Vol au vent, puree €10,00 pp

    Kaas- en vleesschotel

    • Kaasschotel (hoofdgerecht 300 gr), noten, gedroogd en vers fruit €16,00 pp
    • Kaasschotel (dessert 150 gr), noten, gedroogd en vers fruit €10,50 pp
    • Raclette met Zwitserse kazen uit het Walliserland (250 gr kaas: 40 gr Grizonvlees, 40 gr Tirolerspek, 40 gr Spianata salami) €25,00 pp
    • Gourmet – of fondue – of steengrill (350 gr) met bijhorende groenten €24,00 pp
    • Kalkoen gevuld of rauw dagprijs
    • Kapoen – rauw dagprijs

    Desserten

    Geleverd door Patisserie De Baere

    • Assortiment van kerststronken op bestelling
    • Nieuwjaarsharten (ijs en gebak) op bestelling

    Menu Kerstmis €43,00

    Velouté van bospaddestoelen

    Sint-Jacobsvruchten (3), puree van artisjokken en knolselder, lichte Sancerre saus

    Kalkoenrollade gevuld met truffel, ganzenlever, fine champagne en bijhorende primeurgroenten, gratin dauphinois

    Kersttronk

    Menu Nieuwjaar €60,00

    Waterzooi van ½ kreeft +/- 350 gr

    Velouté van pompoen met Sint-Jacobsvruchten

    Hindenootje, Grand Verneursaus, appeltje met veenbessen, boschampignons, witloof, gratin dauphinois

    Nieuwjaarsdessert